0294 300 010 Navigation

Horeca

In de horeca wordt droogijs vaak ingezet om rook- en misteffecten te creëren in drankjes en gerechten. Daarnaast helpt het ook om alles op de juiste temperatuur te houden. Ontdek hier hoe je droogijs kunt gebruiken voor jouw horecaonderneming!

Heb je een vraag?
Wij hebben het antwoord

Horeca

  • Dit effect ontstaat doordat droogijs sublimeert bij kamertemperatuur, wat betekent dat het direct van vaste stof naar gasvorm overgaat. Hierdoor ontstaat het visuele effect van rook en mist. 

  • Droogijs houdt voedselingrediĆ«nten tijdens transport of opslag koel zonder een waterig residu achter te laten zoals gewoon ijs dat doet. Daarnaast blijven producten, door de lagere temperatuur van droogijs, langer koel dan door normaal ijs. 

  • Naast rook- en misteffecten wordt droogijs ook gebruikt voor: 

    • transporteren van bederfelijke levensmiddelen
    • snelle koeling of bevriezing van bepaalde ingrediĆ«nten
    • droogijsstralen om keukenapparatuur en oppervlakken te reinigen zonder chemische resten achter te laten

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Bel dan 0294 300 010 of stuur een mail naar ons: info@droogijs365.nl. Wij helpen je graag!

Bereikbaar?
Dat zijn we altijd

Bij Droogijs365 staan we bekend om onze snelle reacties en directe leveringen. Wil je direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op via 0294 300 010 of info@droogijs.nl. Wij helpen je graag!